Keitä me olemme

Navettanikkarien tarina alkoi vuonna 2010. Eräänä iltana saunan lauteilla syntyi ajatus täyden palvelun mökkiläisten huussikaupasta. Markkinoilla ei ollut eikä ole edelleenkään toista yritystä joka tarjoaa valmista kokonaisuutta, samasta paikasta.

Pihan toisella puolella oli tyhjillään vanha navettarakennus, jossa oli viimeksi ollut sikoja. Maatalouden rakennemuutoksen takia tyhjillään oleva rakennus otettiin käyttöön ja sikojen tilalle tuli ”kaksi karjua”! Nimeksi valittiin rakennusta kunnioittava Navettanikkarit.

Molemmilla työmiehillä on kokemusta rakennustöistä sekä myös kuivakäymälöistä vuosikymmenten aikana. Yhteistyötä aloitettiin Biolanin ja Kekkilän kanssa ja heidän valmistamiin käymälöihin tehtiin rakennukset ympärille, niin että rakennus palvelee käymälää! Halusimme kehittää alaa helpoksi ja kuluttajia jo pikkuhiljaa unohtavan sen haisevan saavin, ”-60-luvun systeemin”.

Me haluamme olla kehityksen kärkenä ja oppia kuluttajilta matkan varrella, käyttökokemuksien kautta. Näin syntyi uusin meidän kehityksen tulos eli Ekohuussi. Tämän tuotteen myötä voidaan jo sanoa tarpeilla käyntiä jopa juhlaksi!

Me emme ole kasvoton yritys joka hamuaa kansainvälisille vesille ja pörssikurssit mielessä. Haluamme olla palveleva ja asiakkaan tarpeita ymmärtävä yhteistyökumppani.

 

Lopuksi runo vuosikymmenten takaa.

Usein maailmassa avarassa ei toivon kipinää näy, Mutta tässä huoneessa ahtahassa aina hyvin käy. Jos ei tahdo onnistaa, niin istuu vaan ponnistaa.

Ja kun saavut tähän huoneeseen ja aijot jotain heittää, niin muistathan viime työksesi kannella reikä peittää. ”

Ystävällisin terveisin Mika!

Navettanikkarit Oy

Ylistalontie 32
21230 Lemu

Mika – 040 726 3901
navettanikkarit@gmail.com

Aukioloajat
Ma-Pe 8:00-16:00

Kotisivut yritykselle Helpotkotisivut.fi
© Navettanikkarit