Ekohuussi käymälä

575 

Ekohuussi käymälä 170L.

Kuvaus

Uutuustuote!

HUOM ! Hinta toimitettuna lähialueelle( itse haettuna 500€)

Nyt meidän malli käymäläpuolelle. Tuote on Suomessa suunniteltu ja myös Suomessa tehty 100% kotimaisuusasteella. Käymälä on suunniteltu rakennukseen joka kulkee nimellä Ekohuussi. Käymäläosa on kiinni rakennuksessa ja huolto tapahtuu ulkopuolelta, vaihtosäiliön avulla. Voit siis unohtaa lapion. Hankkimalla vaihtosäiliön toimitukseen mukaan saat myös jälkikompostoinnin hoidettua.

Ekohuussi-käymälä toimitus sisältää istuinosan (lämpöistuimella) ja yhden säiliöosan.  Toimituksessa on mukana myös suotonesteputki ja säiliö suotonesteelle (10L), sekä yksi kuivikepussi huussikuiviketta (40-80L). Tuotteen hyötytilavuus on 170L. ( 4-6 hlö kesämökkikäyttö ) Ilmaputkisarja saatavana mukaan hintaan 25€/sarja.

Vaihtosäiliö ei kuulu toimitukseen mukaan vaan on hankittava erikseen! (Vaihtosäiliöpakettissa on mukana säiliö ja tukeva pressu katteena)

Varastotuote, soita kysy toimitusta! HUOM: TEHTY SOPIMAAN LÄHES KAIKKIIN SUOMESSA MYYTÄVIIN KÄYMÄLÄRAKENNUKSIIN !

HUOM. YRITYS TOIMII ILTA JA VIIKONVAIHTEISSA; JOTEN SOITA ENNEN KUIN TULET !

Käymälän mitoituksia. Käymälä kiinnitetään ulkoapäin joten seinäaukko pitää olla 540mm korkea (tarkka) ja leveys 600mm (tarkka). Lattiassa pitää olla myös aukko, jonka leveys on takaa 540mm (noin 200mm matkan) ja edestä aukko on 420mm. Huom! Käymälä ottaa tuen koko matkalta lattiaan joten lattia-aukko on tehtävä huolella. Jotta säiliö kulkee käymälärakennuksen alla on istuinosan ja maan väliin jätettävä väliä 240-260mm.

Navettanikkarit Oy

Ylistalontie 32
21230 Lemu

Mika – 040 726 3901
navettanikkarit@gmail.com

Aukioloajat
Ma-Pe 8:00-16:00

Kotisivut yritykselle Helpotkotisivut.fi
© Navettanikkarit