Ekohuussi puucee ja käymälä

1 750 

Markkinoiden huoltoystävällisin uutuustuote.

Osastot: ,

Kuvaus

 

Odotettu uutuus kuivakäymälä puolelle. Ainoana Suomessa rakennus ja käymälä samasta paikasta ja tietysti 100% kotimainen. Elementtiratkaisuna huussi jonka kokoat alle tunnissa käyttökuntoon. Huussin mitat ovat 1,3metriä molempiin suuntiin ja korkeus noin 2,4 metriä. Huussin edessä porras tietysti myös mukana.

Vakiotoimitus sisältää kaiken. Elementit joissa runkorakenne ja päällä pohjamaalattu puuvuoraus (ulkoapäin). Listat myös pohjamaalattu. Maata vasten olevat osat painekyllästettyä puuta ja katemateriaalikin mukana. Mukana helpot kokoamisohjeet ja tarvikkeet.

Käymälä myös mukana jossa yhdistyvät mielyttävä käyttää ja huollon helppous. Tuotetta on monet kuluttajat jo kehuneet ainutlaatuiseksi jota on helppo suositella. Toimituksessa kaikki mukana.

Tämä toimitus on pakattu lavan päälle ja kun toimitus tulee perille niin alle kehden tunnin on käymälä käyttökunnossa. Ei vaadi mitään perustuksia vaan ainoastaan sorapeti tai tasainen kantava pohja alle riittää.

Huom. Hinta sisältää kuljetuksen (Manner-Suomen alueelle, itse haettuna 1600€)

Tuotteeseen voi ostaa myös lisäsäiliön jonka hinta on 400€. Näin jälkikompostointi onnistuu samassa säiliössä (huom. muista 12kk vähimmäisaika jälkikompostoinnissa)

Tuotella noin 3 viikon toimitusaika.

Kotimainen laatutuote!

Navettanikkarit Oy

Ylistalontie 32
21230 Lemu

Mika – 040 726 3901
Kari – 040 843 0794
navettanikkarit@gmail.com

Aukioloajat
Ma-Pe 8:00-16:00

Kotisivut yritykselle Helpotkotisivut.fi

© Navettanikkarit